Hostellin huoneet

Hostellin huoneet ja palvelut takaavat viihtyvyytesi. Kaikista huoneista löytyy oma wc, suihku ja keittokomero jääkaapilla. Liinavaatteet ja pyyhkeet sisältyvät hintaan.

Hostel Domus Academica on kotisi kodin ulkopuolella, aivan Helsingin sydämessä.

326 avaraa ja valoisaa huonettamme täyttyvät kesäisin vieraistamme aina reppureissaajista kongressimatkailijoihin. Muina kuin kesäaikoina hostelhuoneet ovat käytössä opiskelija-asuntoina.

Hostel Domus Academica on toiminut hostellina Hietaniemenkadulla vuodesta 1968 lähtien. Osa huoneistamme remontoitiin täysin kesällä 2011. Kaikki remontoidut huoneet on sisustettu suomalaisilla huonekaluilla ja tekstiileillä.

Mikäli varaat huoneen Best Available Rate-hinnalla, koko varauksen summa veloitetaan ennakkoon 23 tuntia ennen saapumista annetulta luottokortilta. Best Available Rate-hintaisen varauksen voi peruuttaa kuluitta 24 tuntia ennen varauksen alkua. Mikäli varaus peruutetaan tätä myöhemmin tai ette saavu paikalle, veloitetaan koko varauksen summa.

Non-Refundable-hinnalla varattu huone veloitetaan annetulta luottokortilta välittömästi varauksen teon jälkeen. Maksettua summaa ei voida palauttaa eikä varausta voida muokata.

Täältä löydät lisätietoa varausehdoistamme: Terms and Conditions

Sisäänkirjautuminen alkaa klo 15. Mikäli saavutte tätä ennen, voitte säilyttää matkatavaroitanne laukkuhuoneessamme veloituksetta. Uloskirjautuminen on klo 11 mennessä.

Alaikäiset vieraat saavat majoittua Hostel Domus Academicassa, mutta pyydämme heitä toimittamaat lupalapun huoltajan allekirjoituksella ja yhteystiedoilla. Lupalappu on vapaamuotoinen ja se kerätään sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Alta löydät enemmän tietoa hostellista sekä huoneistamme. Lämpimästi tervetuloa, ole kuin kotonasi!

Huonehinnat

  • Kaikki huonehinnat ovat alkaen-hintoja ja sisältävät alv:n
  • Kaikki hinnat sisältävät lakanat, pyyhkeet ja aamusaunan
  • Autopaikkoja on rajoitettu määrä. Otathan yhteyttä hostelliin tehdäksesi varauksen. Autopaikan korkeus max. 1,8 m
  • Huoneissa on ilmainen langaton internetyhteys.
  • Hostelling International-jäsenkortilla hinnasta 10 % alennus nettisivujemme tai HI-Hostelsin oman varausjärjestelmän kautta tulleissa varauksissa. Ilmoitathan meille sähköpostitse, mikäli kuulutte jäsenjärjestöön tai teillä on kansainvälinen hostellikortti
  • Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin

Yhden hengen huone: 61 €

Kahden hengen huone: 73€

Kolmen hengen huone: 100 €

Miespaikka / Naispaikka: 33 €

Hostellistamme löytyy inva-huone ja inva-paikkoja parkkihallistamme. Huoneisiin on mahdollista toimittaa pinnasänky, varaustiedustelut sähköpostitse.

Tarkista saatavuus