Laatusertifikaatti Hostel Domus Academicalle!

Uncategorized
Laatusertifikaatti

Laatusertifikaatti on myönnetty Hostel Domus Academicalle! Saimme ensimmäisenä Suomessa kansainvälisen hostellijärjestön myöntämän HI Quality & Sustainability (HI-Q&S) laatusertifikaatin. Hostel Domus Academicalle myönnettiin sertifikaati neljäntenä maailmassa. Muita HI-Q&S sertifioituja hostelleja on Islannissa ja Kanadassa.

HI-Q&S on kansainvälisen hostellijärjestön (Hostelling International) -verkoston oma laatusertifikaati. Sertifikaatin myöntämiseksi hostelin tulee täyttää laajat laatustandardit ja kriteeristö. Kriteeristöön kuuluu mm. veden- ja energiankulutuksen vähentäminen, henkilökunnan perehdytys ympäristötehokkaaseen toimintaan, jätehuollon seuranta ja kierrätyksen tehokkuus.

Sertifikaati myönnettiin ympäristötehokkaiden ja laadukkaiden toimintatapojen ansiosta. Hostel Domus Academicassa laatu, kestävä kehitys ja ekologinen ajattelutapa ovat kaikki kriteerejä, joiden ympärille koko hosteltoiminta rakentuu. Hostel Domus Academicassa kompensoidaan joka vuosi majoitustoiminnasta aiheutuneet hiilidioksidipäästöt ja valitaan henkilökunta ja yhteistyökumppanit niin, että samoja periaatteita kunnioitetaan.

Lisää tietoa luettavista HYY Yhtymän sivuilta: HYY Yhtymä