Palvelumme

Palvelumme tarjoavat sinulle parhaan mahdollisen hostelkokemuksen vieraanamme. Hostel Domus Academica tunnetaan hyvästä laadusta, erinomaisesta palvelusta ja fiiliksestä sekä iloisesta hymystä. Nämä ovat meille kunnia-asioita.

Ystävällinen ja kielitaitoinen henkilökuntamme palvelee sinua ympäri vuorokauden. Kerromme mielellämme Helsingin nähtävyyksistä, tapahtumista sekä muista kaupungin tarjoamista palveluista.

Lisäksi takaamme mukavuutesi, sillä kaikissa huoneissamme on oma wc, suihku ja keittokomero jääkaapilla. Meiltä löydät tarpeeseesi sopivan huoneen joko yksityisestä yhden-, kahden-, kolmen- tai neljän hengen huoneesta. Vaihtoehtoisesti edullisempaa majoitusvaihtoehtoa etsivälle meiltä löytyy lisäksi yhteismajoitukseen tarkoitettuja huoneita. Aamiaista on saatavilla lisähintaan joka aamu ravintola Laulumiehissä. Itsepalvelupesula sekä parkkihalli takaavat pitemmänkin yöpymisen sujuvuuden.

Me teemme parhaamme, jotta tuntisit olosi tervetulleeksi ja kotoisaksi. Toivomme, että monien muiden vieraittemme tavoin myös sinä palaisit hostelliimme uudelleen.

Alle olemme koonneet lyhyesti palveluitamme.

Lämpimästi tervetuloa!